Personlig Kunderservice
100% dansk ejet selskab siden 1997
+45 49 75 88 10
ventas@ventas.dk
VENTAS A/S 3400 HILLERØD

Om VENTAS

   Forretningsgrundlag

Ventas A/S blev etableret i 1997 og er et 100% dansk selskab, som har specialiseret sig i at producere, markedsføre og sælge ventilatorer og ventilationsaggregater.

Ventilatorerne anvendes bl.a. til elektronikkøling, komfortventilation, energirenovering, industrielle processer og til indbygning i mange forskellige industrielle produkter. Ventilationsaggregaterne anvendes bl.a. til boliger, skoler, SFO’er, kontorer, hospitaler og offentlige bygninger.

Ud over ventilatorer og ventilationsaggregater – som er Ventas’s kerneområder – tilbydes også flere beslægtede produkter og en bred vifte af tilbehør.

   Målsætning og strategi

Ventas’s strategi er baseret på at skabe tilfredse og loyale kunder som, til enhver tid, vil anbefale Ventas. Enhver handling der finder sted i og omkring virksomheden, har derfor til formål at fokusere på kundernes ønsker. Gennem specialisering sikres kunderne den bedste kvalitet og tryghed.

Vor forretningsmæssige vision er at være markedets foretrukne leverandør af ventilatorer og ventilationsaggregater.

Dette mål realiseres ved en stadig udvikling af vor adfærd og ydelser. Vi har defineret dette i følgende strategiske målsætninger:

  • at tilbyde markedets bredeste program af ventilatorer, tilpasset markedets behov, til konkurrencedygtige priser.
  • at indgå som seriøs samarbejdspartner på lige fod med vore kunder, og forstå disses krav, således at de altid sikres kompetent og kvalitativ rådgivning.
  • at sikre at vi altid er teknologisk førende inden for vort kerneområder, således at vi konstant er et skridt foran konkurrenterne og vore kunder sikres produkter af højeste kvalitet med hurtige stabile leverancer.

Det drejer sig for Ventas om at Forbedre, Forny og Forandre – alt sammen med det ene formål at frembringe et produkt og en service, der på afgørende vis, differentierer sig positivt fra konkurrenternes markedstilbud.

   Leverandører

Ventas har indgået eneforhandlingsaftaler med en række højt specialiserede tyske, italienske og spanske producenter. De er alle dynamiske virksomheder, som prioriterer forskning & udvikling højt.

Ventas stiller meget høje krav til samtlige leverandører omkring kvalitet, energieffektivitet, fleksibitet, leveringssikkerhed, homogenitet og opfyldelse af internationale standarder.

Ventas har valgt at satse på flere leverandører, hvor hver enkelt er specialist inden for et afgrænset område. Ventas’s kunder kan således forvente et stærkt program – såvel i bredden som dybden.