Personlig Kunderservice
100% dansk ejet selskab siden 1997
+45 49 75 88 10
ventas@ventas.dk
VENTAS A/S 3400 HILLERØD

Skabsventilation og elektronikkøling

Ofte skal årsagen til funktionsfejl eller fejl i elektrisk eller elektronisk udstyr, som er indbygget i et kabinet eller som en integreret del af en maskine, findes i for høje temperaturer.

Komponenters levetid er afhængig af temperaturen og luftfugtigheden. Normalt er den anbefalede gennemsnitlige temperatur i et elektrisk kabinet 35°C med en relativ luftfugtighed på ikke mere end 60%.

Ventas tilbyder en bred vifte af løsninger til effektiv bortskaffelse af varme fra elektriske komponenter, alt efter hvilket produkt de elektriske komponenter er indbygget i.

For at modvirke at den relative luftfugtighed bliver for høj og der opstår kondens, tilbyder Ventas PTC varmeelementer for montering i skabs- og tavleanlæg. Hermed undgås følgeskader, som korrosion og elektrisk kortslutning.

Til styring af ventilatorer, filterventilatorer og køleenheder tilbyder Ventas mekaniske termostater og hygrostater samt termiske styringsenheder. Hermed opnås en optimal styring af temperatur og relativ luftfugtighed.

Til kabinetter tilbydes desuden LED lamper, retningsbestemte ventilatorer, dokumentholdere og dørkontakter m.m.. Derudover tilbyder Ventas tilbehør til elektronikventilator og filterventilatorer, såsom beskyttelsesnet, kabler, filtre og luftsluser udført i rustfrit stål .