Personlig Kunderservice
100% dansk ejet selskab siden 1997
+45 49 75 88 10
ventas@ventas.dk
VENTAS A/S 3400 HILLERØD

Kommerciel Køkkenudsugning

I storkøkkener , industrikøkkener, restauranter, institutioner og kantiner er det påkrævet, at der er etableret professionel køkkenudsugning til udsugning af damp og stegeos, der kan indeholde sundhedsskadelige partikler. Herudover er der ofte også store mængder varme der skal fjernes.

Ventas har et stort program af boksventilatorer og tagventilatorer med ekstern motor, som kan anvendes til kommerciel køkkenudsugning.

De fleste serier kan anvendes til at transportere luft med  den temperarur på op til 120 °C. I tilfælde hvor der anvendelse af gas- eller træfyrede komfurer kan der være behov for at udsuge luft med endnu højere temperaturer.

Derfor tilbyder Ventas også serier for temperaturer på op til 200 °C ved konstant drift. De er samtidig certificeret for temperaturklasse F400 (400°C/2 timer) iht. EN 12101-3.

Til almen ventilation i køkkenet har Ventas et stort program af ventilationsaggregater med varmegenvinding for balanceret ventilation. I mange tilfælde kan de også anvendes for direkte udsugning via emfanget.