© Ventas A/S 2014
Produkter:
Produktoversigt
Nyheder

Forside:

info:
Firmaprofil
Kontakt

Teknisk info.Links:
Ruck
Casals
Fandis

WEBSHOP


  


 
 

FORRETNINGSGRUNDLAG

Ventas A/S er et 100% dansk ejet selskab, som har specialiseret sig i at markedsføre og sælge ventilatorer til den danske industri.

Ventilatorerne anvendes bl.a. til elektronikkøling, ventilation, klima, recirkulation, punktudsugning, renblæsning og transport.

Ud over ventilatorer - som er Ventas’s kerneområde - sælges en bred vifte af tilbehør til ventilatorer; heriblandt styringsenheder til hastighedsregulering, beskyttelsesnet, filtre, fittings m.m.
 

MÅLSÆTNING & STRATEGI

Ventas’s strategi er baseret på at skabe tilfredse og loyale kunder som, til enhver tid, vil anbefale Ventas. Enhver handling der finder sted i og omkring firmaet, har derfor til formål at fokusere på kundernes ønsker. Gennem specialisering sikres kunderne den bedste kvalitet og tryghed.

Vor forretningsmæssige vision er at være industriens foretrukne leverandør af ventilatorer.

Dette mål realiseres ved en stadig udvikling af vor adfærd og ydelser. Vi har defineret dette i følgende strategiske målsætninger:

at tilbyde markedets bredeste program af ventilatorer, tilpasset markedets behov, til konkurrencedygtige priser.
at indgå som seriøs samarbejdspartner på lige fod med vore kunder, og forstå disses krav, således at de altid sikres kompetent og kvalitativ rådgivning.
at sikre at vi altid er teknologisk førende inden for vort kerneområde, således at vi konstant er et skridt foran konkurrenterne og vore kunder sikres produkter af højeste kvalitet med hurtige stabile leverancer.

Det drejer sig for Ventas om at Forbedre, Forny og Forandre - alt sammen med det ene formål at frembringe et produkt og en service, der på afgørende vis, differentierer sig positivt fra konkurrenternes markedstilbud.
 

LEVERANDØRER

Ventas har indgået eneforhandlingsaftaler med en række højt specialiserede tyske, italienske og spanske ventilatorproducenter. De er alle dynamiske virksomheder, som prioriterer forskning & udvikling højt.

Ventas stiller meget høje krav til samtlige leverandører omkring kvalitet, fleksibitet, leveringssikkerhed, homogenitet og opfyldelse af internationale standarder.

Ventas har valgt at satse på flere leverandører, hvor hver enkelt er specialist inden for et snævert ventilatorområde. Ventas’s kunder kan således forvente et stærkt program - såvel i bredden som dybden.
 
 

 

Vi leverer bl.a.til industrien, entreprenører, installatører & rådgivere


 
 
 
 

Ventas A/S  -  Gefionsvej 13  -  3400 Hillerød
Tlf. 49758810  -  Fax. 44880333  -  E-mail: ventas@ventas.dk  -  CVR-nummer: 20521384