© Ventas A/S 2014
Produkter:
Produktoversigt
Nyheder

Forside:

info:
Firmaprofil
Kontakt

Teknisk info.Links:
Ruck

Casals
Fandis

WEBSHOP


 


 
 

PRODUKTOVERSIGT

Ventas A/S udbyder markedets bredeste program af ventilatorer til industrien med et stort antal af varianter inden for hver ventilatortype:

 

  Centrifugalventilatorer

Ventas’s centrifugalventilatorer tilbydes enten som kompaktventilatorer, med motoren placeret i luftstrømmen, eller som standardventilatorer med ekstern motor. Kompaktventilatorerne leveres med Aussenläufermotor, Disc Rotor Motor (IP 65) eller standardmotor.
 
Axialventilatorer

Programmet af axialventilatorer tilbydes med vingediametre fra Ø 200 mm til Ø 1250 mm. Ventilatorerne levers enten med standardmotor eller Aussenläufermotor. Ventas tilbyder mange varianter; eksempelvis tilbydes ventilatorerne med IP 55 beskyttelse, rund/kvadratisk ramme eller monteret i rør.
 
Højtryksblæsere

Programmet af højtryksblæsere består af enkeltsugende blæsere med ekstern motor. Ventilatorerne er ekstremt højtydende og tilbydes som standard med en trykkapacitet på op til 21.500 Pa,stat. Højtryksblæserne leveres bl.a. med ventilatorhus udført i støbt aluminium eller rustfrit stål.
 
ElektronikventilatorerVentas har et meget bredt program inden for den type små axialventilatorer, som betegnes elektronikventilatorer. De kvadratiske modeller tilbydes i alle standardstørrelser fra 20x20x6,5 mm til 200x200x70 mm; alle med UL, VDE el. CUL godkendelse. Ventilatorerne kan bl.a. tilbydes med alarmsignal til fejlmelding og IP 55 beskyttelse.

Ventas har markedets bredeste program af tilbehør til elektronikventilatorer. Programmet består bl.a. af komplette filterventilatorer til kabinetter, støvfiltre, beskyttelsesnet, EMC filtre samt termoelektriske køleenheder.

 
Tangentialventilatorer

Ventas tilbyder tangentialventilatorer med Ø 30 mm og Ø 60 mm ventilatorhjul og med hjullængder fra 120 mm til 480 mm. Tangentialventilatorerne kan også tilbydes som dobbeltventilatorer; med ét ventilatorhjul monteret på hver side af en motor med dobbeltaksel.
 
Rør- & Kanalventilatorer

Ventas’s rørventilatorer tilbydes til rørdiametre fra Ø100 mm til Ø710 mm. Kanalventilatorerne er for tilslutning til rektangulære kanaler. De lydisolerede modeller har et meget lavt lydniveau. Vores ETALINE serie med EC motor har markedets højeste virkningsgrad. 
 
Boksventilatorer

Programmet af boksventilatorer består af 2 modeller. Den traditionelle boksventilator med låge til rørdiametre fra Ø200 mm til Ø400 mm og den kubiske model med valgfri udblæsning på de vertikale sider. Begge modeller er med B-hjul og har et lavt energiforbrug og anvendes bl.a. til udsugning fra storkøkkener og etageejendomme.
 
Tagventilatorer

Stort program af tagventilatorer med luftmængder op til 41.000 m³/h. Leveres enten med indbygget axialventilator for meget store luftmængder eller bagudkrummet hjul med høj virkningsgrad.
 
Mobile ventilatorer


Ventilatorer hvor mobilitet er nødvendig. Tilbydes enten som vipbar axialventilator med fod, som bl.a. anvendes på byggepladser, eller som kubisk centrifugalventilator med håndtag for nem transport. Denne model anvende bl.a. til hoppeborge. Begge modeller er med beskyttelsesnet.
 
Centrifugalhjul

Ventas´s program af centrifugalhjul består af enkelt- & dobbeltsugende modeller, med hjuldiametre fra Ø85-Ø224 mm. Hjulene tilbydes med nav for motoraksel eller tilpasset til 'Aussenläufermotor'. Hjulene leveres som standard i galvaniseret stål, men kan også leveres i andre materialer på forespørgsel.
 
Plastventilatorer

Centrifugalventilatorer af polypropylen med Ø160 mm til Ø355 mm udblæsning. Ventilatorerne anvendes bl.a. i miljøer med korrosive væsker eller gasser.
 
Brandventilatorer

Ventas har et meget bredt program inden for ventilatorer til mekanisk brandventilation
(400
°C/2timer). Programmet omfatter axialventilatorer, centrifugalventilatorer, tagventilatorer, kanalventilatorer og kubiske boksventilatorer. De er alle certificeret iht. EN 12101-3.
 
Ventilationsaggregater

Stort program af ventilationsaggregater med varmegenvinding. Tilbydes enten med modstrømsveksler eller med roterende veksler.
 
Badeværelsesventilatorer

Energibesparende badeværelsesventilatorer med meget lavt lydniveau. Kan leveres med indbygget hygrostat (fugtstyring), bevægelsessensor og timer. Alle modeller er med kontraspjæld for vindstop.

Fandt du ikke det du søgte - ring 49758810

Du kan downloade materiale på vores ventilatorer til elektronikkøling samt bolig- og komfortventilation her. Øvrig materiale kan rekvireres på 49758810 eller ventas@ventas.dk

 

 
Ventas A/S  -  Gefionsvej 13  -  3400 Hillerød
Tlf. 49758810  -  Fax. 44880333  -  E-mail: ventas@ventas.dk  -  CVR-nummer: 20521384